Holistic Pulsing

De kracht van Holistic Pulsing schuilt in de zachtheid van de behandeling.
Zelfs de diepste blokkades worden ongedwongen en zonder traumatische effecten aangeraakt en soms geheel opgeheven.Een van de bijzondere hoedanigheden van Holistic Pulsing, de reden waarom deze behandelvorm zo heilzaam werkt, is dat het een absoluut veilige sfeer creëert.Alleen als we onze omgeving als volmaakt veilig ervaren, kunnen we in onszelf doordringen om onszelf te genezen. Gedurende de hele behandelsessie wordt het lichaam geheel of gedeeltelijk in een ritmische beweging gehouden.Dit berust op het principe dat er leven is waar beweging is en dat overal waar beweging ophoudt, stagnatie en verval optreedt. Het gedurende een behandelsessie continu uitvoeren van ritmische beweging aan het lichaam kan daarom worden gezien als een gecontinueerde bevestiging van het leven, als een geschenk: de ritmische beweging van wiegen, in combinatie met het strekken van de ledematen.

Holistic Pulsing kan breed worden toegepast. Om bijvoorbeeld bij stress en spanning of fysieke pijnen en stoornissen een (diepe) ontspanning te bewerkstelligen.
Holistic Pulsing kan toegepast worden bij de behandeling van fysieke klachten en  psychische ongemakken.

Tijdens de behandeling, die met voor- en nagesprek ruim een uur duurt, ligt u gekleed op een massagetafel. Alleen de schoenen gaan uit en knellende kleding maakt u los.

Geen te strakke broekriem en ook geen strak zittende stropdas.

Leo de Vetten Holistic Pulsing
Prijzen variëren van € 60 (particulier) tot € 90 (zakelijk) per uur ex btw

tel: 0655366687

 

 

 

 

School voor holistic pulsing
Godfried Kleinsmann

Comments are closed.